2

huhti

2.4.2021 -

5.4.2021

Virtuaalitapahtuma

Liikunnallista touhua Pääsiäismunajahdin merkeissä

Ilmoittaudu mukaan nelipäiväiseen Pääsiäismunajahtiin ja kerää 12 virtuaalista munaa päivittäin ulkona liikkuen. Peliä voi pelata yksin, kaksin tai perheen kanssa maantieteellisesti missä tahansa ja on pelattavissa 4 peräkkäisen päivän ajan tulevana pääsisäisenä 2.4.-5.4.2021.

Katso lyhyt pelin esittelyvideo, mistä saa nopeasti käsityksen pelistä.

Peli toimii seuraavasti:
• Tarkemmat peliohjeet lähetetään ilmoittautuneille ke 31.3.2021.
• Pelaaja lataa pelisovelluksen puhelimeensa 31.3. annettujen ohjeiden mukaan.
• Yhden päivän aikana on mahdollista löytää enintään 12 pääsiäismunaa, joten matkaa yhdelle pelipäivälle kertyy enintään 2,4 km (12 x 200 m). Pääsiäisen aikana olisi siis tiedossa yhteensä noin 10 km kävelyä tai lenkkeilyä!
• Jos haluat lisätä liikunnan määrää, voit valita joka päivän viimeiselle neljälle munalle tuplamatkan eli 400 metriä ja saavuttaa näin enemmän pisteitä!
• Pelaajat näkevät reaaliaikaisen tuloslistan, jolloin voi verrata tuloksia muihin pelaajiin.
• Suositusikä peliä itsenäisesti pelaaville lapsille on 6 vuotta ja sitä vanhemmat.

Pelin päättymisen jälkeen 6.4. palkitaan eniten pisteitä koonneet joukkueet ja/tai pelaajat! Kolme parasta pelaajaa ja/tai joukkuetta saavat 150-euron Holiday Clubin lahjakortin, joka on voimassa 12 kk kaikissa Suomen Holiday Club -kohteissa.

Tervetuloa pelaamaan joko yksin, perheen tai ystäväporukan kanssa! Peli on räätälöity vain Insinööriliiton jäsenille seurueineen. Tapahtuman järjestää Insinööriliitto yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Ilmoittaudu mukaan Helsingin Insinöörien verkkosivuilla ilmoittaudu-linkistä.