12

huhti

12.4.2022 klo 11:30 -

12.4.2022 klo 13:30

Liittolounas Hämeenlinnassa

Tervetuloa liittolounaalle Hämeenlinnaan!

Tule siis mukaan Insinööriliiton lounaalle Hämeenlinnaan, niin nähdään mitä Ollilla ja Amarillolla on lounaalla tarjota. Oma alueasiamiehesi Olli Backman käykin, kepeästi lounaan ohessa jututtaen läpi ajankohtaisia asioita ja kertoo mm. ajankohtaisia kuulumisia työelämän tiimoilta. Pohditaanpa samalla myös yhdessä verkostojen merkitystä osana omaa urakehitystä ja sitä, millaista koulutusta liitonkin kannattaa aihetta sivuten tarjota. Tämä on myös hyvä hetki esittää kysymyksiä ja kehitysajatuksia liiton suuntaan.

Aika: tiistaina 12.4.2022 (valitse ilmoittautuessasi se sopivampi)
Kattaus 1:  klo 11:30
Kattaus 2: klo 12:30
Paikka: Ravintola Amarillo, Raatihuoneenkatu 10, 13100 Hämeenlinna

Insinööriliitto tarjoaa sinulle sekä lounaan että informaatiosisällön. Voit myös ottaa lounaalle mukaasi Insinööriliittoon kuulumattoman, jäsenkelpoisen kollegan tai ystävän. Seuralaisesi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi, sinä ansaitset jäsensuosittelukampanjamme palkinnon. Myös kaverillesi tulee oma yllätyslahja sekä tietenkin yllätyksettömän rahanarvoinen Insinööriliittojäsenyys.
Usein Insinöörit Hämeenlinnassa ovat Hämeenlinnan Insinöörit ry:n jäseniä. Jos kaverisi ei kuulu vielä Insinööriliittoon, niin olisiko reilua edes antaa vinkki? Tilaisuudessa voit halutessasi kuulla myös muista Insinööriliiton jäsenyhdistyksistä, jos vaikka tämä lounas osuu työpaikkasi vuoksi passeliin paikkakuntaan mutta asustat muualla. Jäsenyydestä saat hyvin lisätietoja täältä.

Nähdäänpä lounaalla!

Olli Backman, alueasiamies Häme ja Keski-Suomi