13

syys

13.9.2021 klo 09:00 -

13.9.2021 klo 12:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2021 klo 10:00, päättyy 6.9.2021 klo 14:00

LinkedIn-workshop

Haluatko saada kommentteja omasta LinkedIn-profiilistasi Suomen johtavalta LinkedIn-asiantuntijalta? Insinööriliitto järjestää workshopin, jonka aikana asiantuntija kommentoi osallistujien LinkedIn-profiileja. Saat konkreettisia ideoita, joiden avulla voit tehdä profiilistasi kiinnostavamman rekrytoijan silmissä.

Workshop sopii kaikille niille, jotka haluavat parantaa oman LinkedIn-sivustonsa houkuttelevuutta. Workshop ei sovellu niille, joilla ei ole LinkedIn-sivustoa vielä verkossa.

Workshopin sisältö:

  • LinkedIn-profiilin olennaiset periaatteet
  • Oman profiilin tärkeimmät osat
  • Kommentteja ja kehitysideoita hissipuheen laatimiseen
  • Mitä omasta työurasta kannattaa nostaa esiin profiilissa?
  • Tee ainakin nämä asiat kuntoon

Workshopissa kouluttajana toimii Tom Laine, Suomen johtava LinkedIn-asiantuntija, somerekrytoinnin ja -työnhaun kouluttaja ja kirjailija.

Osallistujamäärä on rajoitettu 20 osallistujaan.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.