9

helmi

9.2.2021 klo 13:00 -

9.2.2021 klo 16:00

Jyväskylä

Mistä huippukesätyö AMK-insinööriopiskelija?

Alueasiamies Olli Backman, Insinööriliitto: insinööriosaamiselle on kysyntää

Insinööriopiskelijoille on runsaasti tarjolla oman alan harjoittelupaikkoja Keski-Suomessa. Mitä parhaat yritykset tarjoavat? Mitkä ovat yrityksen vinkit sinulle, että pääset harjoittelemaan omaa alaasi parhaissa yrityksissä? Tule kuuntelemaan webinaariin, mistä kesätyöpaikka insinööriopiskelijalle

Kesätyöpaikoista ovat kertomassa seuraavat yritykset:

Elomatic Oy
Elomatic on kansainvälinen suunnittelutoimisto, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys- ja projektinhallintapalveluita sekä tuotteita ja kokonaisratkaisuja teollisuusyrityksille sekä julkisen sektorin organisaatioille.

Valmet
Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Yrityksen tavoitteena on tulla maailman parhaaksi asiakkaiden palvelussa.

Telia
Telia on kasvaneet muutamassa vuodessa perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Yritys on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista yrityksille ICT-palveluja tarjoavista yrityksistä. Yrityksen runkoverkon kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä.

Landis+Gyr
Landis+Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 120 vuotta. Etäluentaratkaisumme auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot.

Yrityksen esittelyt on poimittu yritysten www-sivulta.

Jouni Röksä, koulutuspäällikkö, Insinööriliitto: Miten näytä asenteen ja osaamisesi työnhaussa – 10 vinkkiä, jolla erotut