2

syys

2.9.2020 klo 17:00 -

2.9.2020 klo 20:00

Jyväskylä
Häme ja Keski-Suomi

Ilmoittautuminen:

Alkaa 4.5.2020 klo 12:00, päättyy 29.8.2020 klo 14:00

Miten johdan itseäni ja esimiestäni?

Paikka: Jyväskylä, Sokos Hotel Alexandra
Kouluttaja: Helena Kokko, Miska Oy
Kesto: 3h

Hyvä, tehokas alainen ja hyvä, tehokas esimies ovat kuin lantin kaksi puolta. Toinen ei voi onnistua ilman toista. Yritys ja sen johto ei voi onnistua ilman hyviä alaisia. Eikä alaiset voi onnistua ilman johdon tukea ja selkeitä toimintasuunnitelmia.

Tehokas alainen on aktiivinen, sitoutunut organisaatioonsa ja/tai esimieheen, mutta samalla hän on itsenäinen ajattelija, tarvittaessa tiukka kriitikkokin. Me jokainen olemme myös alaisia, johdettavia – olemme aina jollekin vastuullisia ja tilivelvollisia tekemisistämme. Kuinka onnistuneita olemme siinä roolissa? Koulutuksessa tehtävä alaistaitotesti tutkii itsenäistä ajattelua ja aktiivista sitoutumista ja paljastaa, oletko mukautuva, vieraantunut, passiivinen vai tehokas alainen. Työyhteisötaidot – ohjelma:

  • Alaistaitotesti ja teoria
  • Oikeudet ja velvollisuudet
  • Rakentava vuorovaikutus työssä
  • Psykologinen työsopimus
  • Oma motivaatio ja sitoutuminen
  • Toimiva työyhteisö

Kouluttaja Helena Kokko (KTM, MBA, LIK) on työyhteisökehittäjä ja toimitusjohtaja. Hänellä on lisäksi työnohjaajan, coachin ja kognitiivisen lyhytterapeutin koulutus. Kokko toimii aluehallintoviraston kouluttajana sekä työ- ja elinkeinoministeriön työhyvinvointivalmentajana.