12

joulu

12.12.2023 klo 09:00 -

12.12.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 14.6.2023 klo 12:00, päättyy 12.12.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Miten kesyttää ainaista kiirettä

Ajanhallinnan opettelu vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta se voi auttaa tavoitteiden saavuttamisessa ja stressin ja burnoutin välttämisessä. Jatkuvan arvioinnin ja parantamisen avulla ajanhallintaa voi optimoida ja siten saavuttaa enemmän.

Tule aktivoitumaan ja syventymään oman ajankäytön saloihin. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat joskus olleet myöhässä, eli meille kaikille. 

Koulutuksen sisältöjä:

  • Aika – se ihana tekosyy
  • Onko sinulla oikeasti kiire?
  • Suunnitelmallisuus: priorisointi osana aikaa
  • Keinoja ajan säästämiseen
  • Hahmota omaa ajankäyttöäsi

Kouluttajana toimii niin insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, Ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.