6

kesä

6.6.2023 klo 09:00 -

6.6.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.3.2023 klo 12:00, päättyy 6.6.2023 klo 08:30

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Motivaatio työnhaussa

Miten tuoda omat motivaation lähteet esiin harkitusti?  Webinaarissa nostetaan niitä esiin motivoivia asioita ja keskustellaan siitä, miten nämä asiat saadaan paketoitua muotoon, jotka palvelevat niin sinua kuin vastaanottajaorganisaatiota.  On hyvä erottautua, mutta kuitenkin niin että vastaat yrityksen tarpeeseen.

Webinaarissa pureudutaan:  

  • Motivaatio työssä 
  • Ura-ankkurit ja niiden esille tuonti 
  • Persoonallisuus työnhaussa 
  • Työnhaun portfolio 
  • Arvosta itseäsi, sinä merkitset 

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka miettivät miten aktivoitua uudelleen, miten löytää kadonnut motivaatio ja ennen kaikkea miten antaa itsensä loistaa.

Kouluttajana toimii niin Insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, Ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.