23

helmi

23.2.2021 klo 14:00 -

23.2.2021 klo 15:30

Helsinki
Suomen Latu, Paloheinä, Pakilantie 124, Helsinki

Muumiperheen hiihtokoulu

Tervetuloa Muumiperheen hiihtokouluun. Tapahtuman järjestää Insinööriliitto yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tänä vuonna Muumiperheen hiihtokoulu järjestetään 6–8-vuotiaille lapsille ti 23.2. ja 25.2. klo 14–15.30 ilman aikuisia. Leikkien ja tehtävälatujen avulla saadaan kosketus hiihdon monipuoliseen maailmaan. Tehtäviä sovelletaan osallistujien taitotason mukaan ja samaan hiihtokouluun voi osallistua eritasoisia lapsia.

Hinta: 15 € / lapsi / kahden kerran kokonaisuus

Hiihtokoulu on etenevä kahden kerran kokonaisuus, joten lähtökohtana on osallistuminen kumpanakin päivänä, mutta toki voit osallistua myös yhteen kertaan. Ilmoita alla olevalla lomakkeella, osallistutko hiihtokouluun yhtenä tai kahtena päivänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Helsingin Insinöörien verkkosivuilla viimeistään 15.2. ilmoittaudu-linkistä. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia (10 lasta) ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli tarvitset lapsellesi tai lapsillesi hiihtovälineet merkitse ilmoittautumislomakkeelle osallistujien pituudet, painot ja kengän koot.