1

syys

1.9.2022 klo 17:00 -

1.9.2022 klo 18:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.8.2022 klo 09:00, päättyy 1.9.2022 klo 17:00

Oamkin YAMK-info

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa?

Syksyn yhteishaussa Oamk tarjoaa viittä tekniikan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala, Lean-johtaminen, Rakennusprojektin tehokas johtaminen, talotekniikka sekä älykäs automaatio ja robotiikka. Lue lisää tutkinnoista (https://www.oamk.fi/fi/koulutus/ylemmat-ammattikorkeakoulututkinnot).

YAMK-Infon pitää Oulun ammattikorkeakoulun tutkintovastaava Vesa Moilanen ja paikalla on myös Insinööriliiton alueasiamies. Voit tulla paikanpäälle Linnanmaalle tai kuunnella infon Teamissa. Insinööriliitto tarjoaa pientä purtavaa tilaisuuteen osallistuville ja palautetta antaville. Ohjeet sen lunastamiseen annetaan tilaisuudessa. Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.