24

tammi

24.1.2022 klo 17:00 -

24.1.2022 klo 20:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 24.1.2022 klo 16:30

Onnistunut kehityskeskustelu

Kuinka valmistautua kehityskeskusteluun? Osaanko viestiä toiveeni ja tavoitteeni? Miten asetan toimivat tavoitteeni? Mitä dialogisessa kohtaamisessa tapahtuu? Kuinka voin vaikuttaa ja luoda hyvää ja vuorovaikutteista kohtaamista?  

Koulutuksen avulla opit ymmärtämään kohtaamisen ja vuorovaikutuksen elementtejä. Tunnistat valmistautumisen ja orientoitumisen merkityksen kohtaamisessa sekä opit keinoja, kuinka voit itse vaikuttaa onnistuneeseen kehityskeskusteluun.    

Koulutuksen teemat:  

  • Kehityskeskusteluun valmistautuminen   
  • Toiveiden ja tavoitteiden viestiminen   
  • Tavoitteen asettelu   
  • Dialogisen kohtaamisen elementit   
  • Oma osuuteni hyvän vuorovaikutuksen ja luottamuksen rakentamisessa ja ylläpitämisessä   

Valmentajina toimivat valmentavan ohjauksen ammattilaiset ja motivaatiovalmentajat Marjaana Herlevi (KM) ja Leena Ståhlberg (KM). Parivaljakon intohimona ovat kohtaamiset, hyvinvointi, vuorovaikutus ja motivaatiovalmennus. Heidän yrityksensä OpoCoaching Oy on palkittu Vuoden motivaatiovalmentaja -tittelillä vuonna 2020.  

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.