7

maalis

7.3.2024 klo 15:30 -

7.3.2024 klo 16:30

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Optimum | Miten rekrytoijat etsivät osaajia LinkedInistä?

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Tässä webinaarissa näytetään konkreettisesti aitojen esimerkkien kautta, miten rekrytoijat etsivät osaajia LinkedInistä. Koulutuksen tarkoituksena on havainnollistaa, miten LinkedIn-hakukone toimii ja opettaa osallistujat muokkaamaan profiilinsa tavalla, joka nostaa heidän profiilinsa mahdollisimman korkealle rekrytoijien hakutuloksissa heidän etsiessään osaajia. Koulutus on erityisen hyödyllinen kaikille aktiivisille tai passiivisille työnhakijoille.

Kouluttaja Hannu Pellillä on kuuden vuoden työkokemus rekrytoinneista. Rekrytointiuralla LinkedIn on ollut hänelle tärkeä työväline toimeksiantojen täyttämiseen, ja Pelli on auttanut yrityksiä työllistämään reilusti yli 100 henkilöä LinkedInin kautta. Nykyisessä työpaikassa jopa 70 prosenttiin toimeksiannoista löydetään osaajat LinkedInin kautta.

Optimum-hankkeen ytimessä ovat ura- ja työnhakutaidot, rekrytointiosaaminen, pohjoinen työmarkkinatuntemus sekä monipuolinen työelämäosaaminen digitaidoista urahyvinvointiin.

Akavalaiset liitot ovat mukana hankkeessa ja sinä Insinööriliiton jäsenenä voit osallistua toimintaan maksutta. Tutustu Optimumin tarjontaan.

Webinaarin Zoom-lähetyksen toteuttaa Optimumin yhteistyökumppani Akavan ErityisalatMikäli et ole Akavan Erityisalojen jäsen, valitse ilmoittautuessasi valikosta “En ole Akavan Erityisalojen jäsen” (valikon vaihtoehdoissa alimpana). Huomaathan, että tästä webinaarista ei ole tulossa tallennetta Optimumin sivustolle.

Ilmoittaudu tilaisuuteen