26

maalis

26.3.2024 klo 14:00 -

26.3.2024 klo 15:15

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Optimum | Oivalluksia osaamisesta

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Työn murros haastaa yksilöitä uudistumaan ja oppimaan uutta. Oleelliseksi työelämätaidoksi onkin noussut oman osaamisen jatkuva, pitkäjänteinen kehittäminen sekä sen sanoittaminen osana omaa asiantuntijabrändiä. Tietoisuus omasta persoonallisesta osaamisesta ja sen kehittymisestä on tärkeää sekä muutoskyvykkyyden että vahvan ammatti-identiteetin kannalta. Oman ”osaamisrepun” reflektoiva työstäminen on osa ammatillisia välitilinpäätöksiä, jotka tulevat ajankohtaisiksi erilaisissa työuran murrosvaiheissa.

Tämä webinaari pureutuu osaamisen laaja-alaiseen määrittelyyn, urapolulla kertyneen osaamisen tiivistämiseen sekä tulevien kiinnostuksen kohteiden sanoittamiseen ja niistä viestimiseen. Mistä saat apuja osaamisen sanoittamisen päivittämiseen ja miksi tähän kannattaa käyttää aikaa? Miten urakaaoksesta löytyy kiinnostava tarina ja punainen lanka?

Webinaarin kouluttajana ura-asiantuntija Hanna Kela, Optimum.

Optimum-hankkeen ytimessä ovat ura- ja työnhakutaidot, rekrytointiosaaminen, pohjoinen työmarkkinatuntemus sekä monipuolinen työelämäosaaminen digitaidoista urahyvinvointiin.

Akavalaiset liitot ovat mukana hankkeessa ja sinä Insinööriliiton jäsenenä voit osallistua toimintaan maksutta. Tutustu Optimumin tarjontaan.

Ilmoittaudu tilaisuuteen