19

marras

19.11.2020 klo 11:00 -

19.11.2020 klo 12:00

Kajaani
Pohjois-Suomi
Ravintola Sulon kabinetti (Sokos Hotel Valjus), Kauppakatu 20, Kajaani

Pelialan lounas Kajaanissa 19.11.

Tervetuloa pelialan lounaalle ja tapaamaan Game Makers of Finlandin edustajia

Lounaan aikana kerrotaan pelialan tilanteesta ja ajankohtaisista aiheista. Mukana ovat Peliala ry:n toiminnanjohtaja Milla Pennanen ja alan aktiiveja. Kajaanista mukaan on kutsuttu alan firmoissa työskentelevät sekä pelipuolen opiskelijat. Lounaalla pääsee myös tutustumaan Baltic Explorersin toimintaan, jonka tarkoituksena on auttaa pelifirmoja kehittämään vientiään Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan.

Lisätietoja Game Makers of Finlandista:

Game Makers of Finland on vuonna 2017 perustettu maailman ensimmäinen pelialan työntekijöiden ja opiskelijoiden ammattiliitto, joka on Insinööriliiton ja Tietoala ry:n jäsenyhdistys. Sen tavoitteena on auttaa luomaan ja kehittämään parhaat käytännöt pelialalle yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Yhdistys haluaa edistää alan hyvinvointia ja kasvua sekä toimia näkyvänä edunvalvojana. www.peliala.fi  

Lisätietoja Baltic Explorersista:

Baltic Explorers tarjoaa tapahtumia, koulutusta, sparrausta ja mentorointia mm. myyntikanavien löytämiseen, lokalisointiin, omien tuotteiden esiintuomiseen ja markkinointiin, sekä konkreettisia mahdollisuuksia päästä mukaan alan suuriin myyntitapahtumiin. Lisäksi se tuo yhteen tavoitteellisia pelitiimejä, joissa etsitään osaajia sekä alan opiskelijoita, freelancereita tai harrastajia, jotka etsivät peliprojekteja, Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Latviasta.