23

elo

23.8.2021 klo 17:00 -

23.8.2021 klo 19:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2021 klo 10:00, päättyy 23.8.2021 klo 15:30

Projektinhallintaa tietotyöläiselle

Projektinhallintaa tietotyöläiselle -koulutus käy läpi perinteisen projektin suunnittelun, sekä esittelee ketterät projektinhallintamenetelmät ja niiden soveltamisen. Projektinhallinta on modernin tietotyöläisen perustaito, sillä suuri osa työstä tehdään projektiluontoisesti. Vaikka et siis itse toimisi projektipäällikkönä, on projektin eri vaiheet ja menetelmät hyvä tuntea.

Kouluttajana toimii Tomi Riipinen. Hän on projektityön, johtamisen ja tuotekehityksen ammattilainen, joka on toiminut projektipäällikkönä niin akateemisessa tutkimus- kuin yritysmaailmassa.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Ilmoittautuminen päättyy webinaaripäivänä klo 15.30. Jos tämän jälkeen haluat osallistua webinaariin, pyydä linkki osoitteesta koulutus@ilry.fi

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.