13

helmi

13.2.2023 klo 09:00 -

13.2.2023 klo 10:45

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 12.12.2022 klo 12:00, päättyy 13.2.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Psykologinen vaikuttaminen: millaisia keinoja tiede tarjoaa?

Teidänkään asiakkaidenne aivot eivät toimi rationaalisesti: Kauppias siirsi herkku­hyllyn oikea­kätisten puolelle, myynti räjähti. Tiede on tutkinut kymmenien vuosien ajan vastaavia outouksia ihmisten käyttäytymisessä.  

Enää sinun ei tarvitse arvailla, webinaarissa opit miten asenteisiin ja käyttäytymiseen voidaan vaikuttaa ja miten erilaisia vaikuttamiskeinoja käytännössä hyödynnetään erilaisissa tilanteissa. 

Koulutus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Kouluttajan toimii Steinheide Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Markus Kivikangas, joka on koulutustaustaltaan psykologi (PsM), ja on vetänyt Aalto yliopistossa ja Helsingin yliopistossa useita neurotieteisiin, psykofysiologiaan ja psykologiaan perustuvia soveltavan tiedon tutkimusprojekteja. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.