20

touko

20.5.2021 klo 17:00 -

20.5.2021 klo 19:00

Virtuaalitapahtuma

Rakennusarkkitehdit verkoston avajaisissa portfoliokoulutus 20.5.

Tule verkostoitumaan rakennusarkkitehtien ja ra-opiskelijoiden kanssa Insinööriliiton järjestämään virtuaalitilaisuuteen. Pääpuhujana on arkkitehtisuunnittelualan työnhaun portfolioiden ykkösasiantuntija Suomessa, Teho-Opiston Sini Koivisto. Hänen yrityksensä on valmentanut tuhansia luovien alojen pääsykokeisiin. Koiviston portfoliokoulutuksessa kuulet työnantajien arvostamat portfoliotyökalut ja miten erotut muista hakijoista.

Tilaisuuden avaa Rakennusarkkitehdit verkoston puheenjohtaja Aapo Räinä. Hän kertoo miten verkosto tukee rakennusarkkitehtien ammatillis-aatteellista toimintaa. Erityisvierainamme illan aikana ovat keväällä 2021 valmistuvat. Tilaisuuden lopuksi nostamme maljan teille!

Verkostotilaisuuteen voivat osallistua kaikki rakennusarkkitehdit sekä ra-opiskelijat. Tilaisuus soveltuu hyvin siis jo ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Insinööriliitto tarjoaa ilmoittautuneille pientä purtavaa ja tänä keväänä valmistuvat voivat hankkia iltaa juhlistamaan virvokkeita. Ohjeet tarjoilujen hankkimiseksi lähetetään ilmoittautuneille. Voit osallistua vaikket olisi vielä Insinööriliiton jäsen, tilaisuudessa saat tarjouksen kuinka liittyä tekniikan alan johtavaan ammattiliittoon.

Kouluttajana toimii Teho-Opiston perustaja Sini Koivisto. Hän on koulutukseltaan arkkitehti SAFA ja taiteen maisteri. Laadukas arkkitehtuuri- ja taidevalmennus on Sinille sydämen asia. Sini toimii arkkitehtinä oman yrityksensä kautta ja omaa pitkän historian opettajana valmennuskursseilla, arkkitehtuurikouluissa ja yliopistossa. Lue lisää Insinööriliiton Rakennusarkkitehdit- verkostosta.