7

kesä

7.6.2024 klo 16:00 -

7.6.2024 klo 22:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 30.4.2024 klo 10:00, päättyy 2.6.2024 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Reserviläistoimintaa ja Airsoft – “Taistelevat Insinöörit”

Taistelevat insinöörit, liikunnallisessa ulkotapahtumassa SäRes-Centerillä 7.6.2024

SäRes-Center on valtakunnallisesti merkittävä ja tunnettu Airsoft-alue sekä vakiintunut alueellinen MPK:n ja viranomaistenharjoituspaikka. SäRes-Center on Valkeakosken Sääksmäelle rakentuva yli 40 hehtaarin kokoinen Airsoft harjoitus- ja tapahtuma-alue, jota ylläpitää Sääksmäen reserviläiset ry. (https://säres.fi/)

Airsoft-pelissä pääsee haastamaan itsensä ja vastapuolella olevat pelitoverit. Strategian suunnittelun ja hiljaisen hiippailun jälkeen, vastustajan yllättäminen on jännittävä ja onnistumisen kokemuksia tuottava elämys.

Ohjelma:

  • Ajankohtaista neuvottelukierros-, työelämä- ja työtaisteluasiaa alustaa Insinööriliiton lakimies Tuomas Oksanen ja reserviläistoiminnasta kertoo reserviläisliiton puheenjohtaja Kari Salminen.
  • Informaatioannin yhteydessä on alkukahvit ja info-osuuden päätteeksi tapahtumapaikan turvallisuus- ja tapahtumaohjeistus, varusteiden jako jne. Peliaikaa on noin 2-2,5 tuntia, ennen varusteiden luovutusta ja saunaa.
  • Luvassa on siis Airsoft-taistelujen lisäksi jälkipelit saunomisen ja ruokailun ohessa. Otathan oman pyyhkeen ja saunavarusteet mukaan, mikäli haluat saunoa.
  • Osallistumismaksu on 25 €, joka sisältää infotilaisuuden, Airsoft taistelupelin, ruokailun ja saunomisen.
  • Lisämaksuton kuljetus: Tampereen Keskustori – SäRes-Center -Tampereen Keskustori. Lähtö Keskustorilta klo 15:15.

​​​​​​Tapahtuman järjestävät: Tampereen Insinöörit, Valkeakosken Insinöörit ja Insinööriliitto.
Lisätiedot: Veli-Pekka Vartimo veli-pekka.vartimo@tampereeninsinoorit.org
Airsoft-lajiesittelyä: https://www.reservilaisliitto.fi/kirjoitus/lajiesittelyssa-airsoft/ 

Huom! No show -maksu tilaisuuksissa
Ilmoittautumalla tilaisuuteen jäsen sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Mikäli osallistuja ei peru osallistumistaan, veloitetaan häneltä tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään ns. no show -tapausten määrää. Peruutuksen voi tehdä helpoiten laittamalla sähköpostia tapahtumat@ilry.fi tai asiakaspalvelu@ilry.fi.