1

kesä

1.6.2023 klo 09:00 -

1.6.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 20.12.2022 klo 12:00, päättyy 1.6.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Sparraava vuorovaikutus muutoksen tukena

Kun maailma ympärillä muuttuu nopeasti, on tärkeää vahvistaa työkulttuuria, jossa jokainen työntekijä on kehittäjä. Keskinäinen sparraus on arvostavaa vuorovaikutusta, jossa jokaisella on tilaa oppia ja kehittyä.

Epävarmuutta on helpompi kestää, kun luodaan yhdessä kovaa maata jalkojen alle. Kun yhdessä ohjataan katseet vahvuuksiin, taitoihin ja mahdollisuuksiin, vahvistetaan uskoa oppimiseen ja vaikutusmahdollisuuksiin.

Webinaarin tavoitteena on vahvistaa arjen yhdessä oppimista ja muutoskyvykkyyttä.

Sisältöjä

  • muutos, epävarmuus ja hallinnan tunne
  • arjen sparraavat kohtaamiset
  • puolivalmiita asioita pureskeltavaksi
  • arvostuksen ja luottamuksen kierre
  • onnistumisten juhlistaminen

Valmentajana toimii business coach Anna-Mari Siekkeli. Anna-Mari on SparriKumppani, valmennusyrittäjä, jonka missiona vahvistaa hyvän johtamisen kokemuksia ja työyhteisöjen tavoitteellista yhteistyötä.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.