14

kesä

14.6.2023 klo 19:00 -

14.6.2023 klo 21:30

Ilmoittautuminen:

Alkaa 6.4.2023 klo 09:00, päättyy 1.6.2023 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Suomenlinnan kesäteatteri: Salainen puutarha

”Se on lukittu yli kymmenen vuotta sitten, ja kohta se kuolee, jos kukaan ei auta sitä.” 10-vuotias Meeri muuttaa vanhempiensa kuoltua synkkämielisen setänsä Herra Sysiluodon luokse metsän keskellä sijaitsevaan Kuusperän kartanoon. Pian Meeri kuulee kartanon henkilökunnalta tarinan salaisesta puutarhasta, jonka Herra Sysiluoto on kymmenen vuotta sitten lukinnut. Yhdessä kartanon kotiapulaisen pojan Dinon kanssa Meeri onnistuu löytämään unohdetun puutarhan, joka versoaa lapsille taikaa ja olemassaolon iloa. Mutta kuka itkee öisin kartanossa?

Salainen puutarha on F.H. (Frances Hodgson) Burnettin (1849-1924) vuonna 1911 julkaisema rakastettu nuortenkirja, josta on tehty lukuisia teatteri- ja elokuvaversioita. Nyt tarina puhkeaa kukkaan Ryhmäteatterin musiikkiteatteriversiona Suomenlinnan suvessa! Esitys on Anna Krogeruksen dramatisoima ja Anne Rautiaisen ohjaama. Rooleissa ovat Minna Suuronen, Robin Svartström, Nicklas Pohjola, Ville Saarenketo ja Anna-Sofia Tuominen.

Tapahtuman tiedot:

  • Tapahtuma on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille ja sen järjestää Helsingin Insinöörit HI ry.
  • Teatteriesitys on koko perheen tapahtuma, johon voit halutessasi varata enintään 6 lippua. Esitystä ei suositella alle 7-vuotiaille. Pyrimme sijoittelemaan perhekunnat/seurueet viereisille paikoille.
  • Esityksen kesto on väliaikoineen noin 2,5-3 tuntia. 
  • Väliaikatarjoiluna tarjoamme kahvia/teetä/mehua ja pientä suolaista. Väliaikatarjoilut on varattu Insinööriliiton ja Helsingin Insinöörien kylteillä merkitylle alueelle.
  • Lipun hinta sekä aikuisille, opiskelijoille, että lapsille on 15 € sisältäen väliaikatarjoilun.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut syystä tai toisesta perumaan varauksen, tee se viimeistään 7.6.2023. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista emme palauta maksuja.

Järjestäjä: Helsingin Insinöörit HI ry

Lisätiedot: Jussi Saari, tapahtumatuottaja, Helsingin Insinöörit HI ry, p. +358 50 522 0402, jussi.saari@helins.fi

Tervetuloa Suomenlinnan kesäteatteriin!