31

tammi

31.1.2024 klo 11:00 -

31.1.2024 klo 13:15

Ilmoittautuminen:

Alkaa 22.11.2023 klo 08:00, päättyy 17.1.2024 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Talvikiertuelounas – Helsinki

Luottomies-elokuvassa haaveillaan ylennyksestä, jonka mukanaan tuoma palkankorotus mahdollistaisi muuttamisen unelmien omakotitaloon. Asiat eivät kuitenkaan yllättäen suju aivan suunnitelmien mukaan ja ylennys jää saamatta. Luottomies-elokuvan innoittamana Insinööriliitto järjestää elokuvan teemoista keskustelevia lounastilaisuuksia. Liitto on elokuvan pääyhteystyökumppani. 

Haaveiletko sinä ylennyksestä tai urakehityksestä? Onko sinulla kysymyksiä palkastasi tai haluaisitko palkankorotuksen? Kuka on sinun luottohenkilösi? Tule mukaan Talvikiertuelounaalle luomaan uusia yhteyksiä ja luottokaveruuksia! Insinööriliiton Talvikiertueen lounaat järjestetään 22 paikkakunnalla. 

Talvikiertueeseen sisältyy myös Luottomies-elokuvan ennakkonäytökset 11 paikkakunnalla. Lue lisää talvikiertueesta!
 

Tilaisuuden tiedot:

  • Lounaalla on kaksi kattausta klo 11 ja klo 12.15.
  • Erityisruokavaliot ja allergiat kysytään paikan päällä.
  • Tilaisuus on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille. 
  • Paikkoja on rajoitetusti.
  • Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä, eli voit ottaa mukaasi järjestäytymättömän työ- tai opiskelukaverisi. Tarjoamme lounaan myös hänelle. Mikäli kaverisi liittyy Insinööriliiton jäseneksi tarjoamme hänelle 3 kk tyytyväisyystakuun. Sinulle jäsenyyden suosittelusta annamme jäsensuosittelukampanjan 40 euron Go Gift- lahjakortin.
     

Järjestäjä: Insinööriliitto
Lisätiedot: tapahtumat@ilry.fi
 

Esteen sattuessa, peru osallistumisesi ennen tapahtumaa.
Ilmoittautumalla tilaisuuteen jäsen sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Mikäli osallistuja ei peru osallistumistaan, veloitetaan häneltä tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään paikalle saapumattomien määrää. Peruutuksen voi tehdä helpoiten ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta tai viime kädessä laittamalla sähköpostia tapahtumat@ilry.fi