18

maalis

18.3.2024 klo 09:00 -

18.3.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.2.2024 klo 12:00, päättyy 18.3.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tehokas tiimityö | Luottamus ja yhteinen tarkoitus tiimeissä

Tiimit perustuvat kahteen vahvaan tunteeseen: luottamukseen toisia kohtaan ja aidosti koettuun yhteiseen tarkoitukseen.  Luottamus avaa kommunikaation ja yhteinen tarkoitus luo motivaation. Luento antaa työkaluja siihen, miten soveltaa näitä tiimille kriittisiä periaatteita.

Kouluttajana toimii Insinööri Janne Kilpeläinen, joka on Insinööriliiton asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on työskennellyt pitkään Nokialla erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Työelämän lisäksi hänellä on runsaasti kokemusta tiimien rakentamisesta huippu-urheilussa ja muilla aloilla. Hi-tech tuotekehityksen tiiminvetäjän roolin lisäksi Janne toimii tiimikouluttajana myös oman yrityksensä kautta.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.