2

marras

2.11.2023 klo 09:00 -

2.11.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 20.6.2023 klo 12:00, päättyy 2.11.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tehokas tiimityö | Miksi tiimit

Miksi tiimit -luento auttaa ymmärtämään, miksi tiimit ja tiimipohjaiset organisaatiot ovat hyödyllisiä kaikkialla, mutta välttämättömiä complex-ympäristössä. Tämän lisäksi luento vastaa kysymyksiin mikä on tiimi ja mihin periaatteisiin tiimit perustuvat ja miten rakennetaan systemaattinen tiiminrakennusohjelma.  Luento toimii lisäksi pohjana ymmärrykselle tiimien muista hyödyistä.

Kouluttajana toimii Insinööri Janne Kilpeläinen, joka on Insinööriliiton asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on työskennellyt pitkään Nokialla erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Työelämän lisäksi hänellä on runsaasti kokemusta tiimien rakentamisesta huippu-urheilussa ja muilla aloilla. Hi-tech tuotekehityksen tiiminvetäjän roolin lisäksi Janne toimii tiimikouluttajana myös oman yrityksensä kautta.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.