16

marras

16.11.2023 klo 09:00 -

16.11.2023 klo 16:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 20.6.2023 klo 12:00, päättyy 16.11.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tehokas tiimityö | Ryhmä-äly innovointiin

MIT:n professorin Sandy Pentlandin mukaan ryhmä-äly perustuu kahteen periaatteeseen: engagement (ideoiden virtaus tiimeissä) ja exploration (ideoiden hakeminen tiimin ulkopuolelta). Luento opettaa ryhmä-älyn hyödyntämistä tiimeissä ja miten Bell Labsin 8 roolia innovoivaan tiimiin voi toimia tukena tiimin innovaatiokyvyn rakentamiselle.

Kouluttajana toimii Insinööri Janne Kilpeläinen, joka on Insinööriliiton asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on työskennellyt pitkään Nokialla erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Työelämän lisäksi hänellä on runsaasti kokemusta tiimien rakentamisesta huippu-urheilussa ja muilla aloilla. Hi-tech tuotekehityksen tiiminvetäjän roolin lisäksi Janne toimii tiimikouluttajana myös oman yrityksensä kautta.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.