9

marras

9.11.2023 klo 09:00 -

9.11.2023 klo 09:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 20.6.2023 klo 12:00, päättyy 9.11.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tehokas tiimityö | Ylivoimainen päätöksenteko tiimeissä

Kaikki inhimillinen toiminta on päätöksentekoa. Mutta mitä on päätöksenteko? Luento auttaa ymmärtämään, miksi vaikeiden päätösten tekeminen tiiminä antaa ylivoimaisen edun päätösten nopeuden ja laadun suhteen. Lisäksi tiimissä on mahdollista tehdä rinnakkain päätöksiä, mutta toimia silti koordinoidusti yhteisen tavoitteen eteen ja saavuttaa näin kilpailuetu ketteryydellä. Tiimien päätöksenteon pohjana käytetään lentäjien FOR-DEC -mallia.

Kouluttajana toimii Insinööri Janne Kilpeläinen, joka on Insinööriliiton asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on työskennellyt pitkään Nokialla erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Työelämän lisäksi hänellä on runsaasti kokemusta tiimien rakentamisesta huippu-urheilussa ja muilla aloilla. Hi-tech tuotekehityksen tiiminvetäjän roolin lisäksi Janne toimii tiimikouluttajana myös oman yrityksensä kautta.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.