17

huhti

17.4.2024 klo 09:00 -

17.4.2024 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.12.2023 klo 12:00, päättyy 14.4.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tekoäly vastuullisen johtajan apuna II

ChatGPT teki tekoälystä valtavirtaa. Teknisen työn ohella tekoälystä on nykyään merkittävää hyötyä inhimillisessä työssä, kuten johtamisessa ja sen kehittämisessä. 
Tule mukaan oppimaan miten voit ottaa tekoälyn oman johtamistyösi avuksi!

Kolmen koulutuskerran sarja on jatkuvasti syvemmälle etenevä jatkumo. Voit osallistua jokaiselle kerralle tai halutessasi vain yhteen kahden tunnin koulutukseen.

Toisessa webinaarissa hyödynnämme maksullisia työkaluja ja syvennymme mm. ChatGPT:n lisäosiin, monipuolisiin johtamiseen liittyviin komentoihin (prompt) ja omaa johtamistyötä tukevan virtuaalisen assistentin tekemiseen. Selvitämme mihin tekoäly taipuu johtamisen kehittäjänä ja sparraajana.

Huom! Tekoälyyn liittyvät työkalut kehittyvät valtavaa vauhtia, joten muutokset koulutuksen sisältöihin ovat mahdollisia

Kouluttajina toimivat Hermanni Harju ja Joop Tenhunen.

Hermanni Harjulla on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisen parissa työskentelystä. Nykyään hän toimii johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittäjänä, sekä johdon ja esihenkilöiden työnohjaajana. Hänen työuralleen on mahtunut erilaisia rooleja mm. muutosvalmentajasta esihenkilöksi ja johtajuuden kehittäjäksi. Hermannin näkemyksien taustalla yhdistyvät rikkaat käytännön kokemukset johtamistyöstä sekä kattava teorian tutkiminen. Johtamisen ja vuorovaikutuksen taitoihin liittyvien valmennusten lisäksi Hermanni opastaa asiakkaitaan hyödyntämään tekoälyä johtamisen kehittämisessä. 
 
Joop Tenhunen on kokenut kouluttaja ja tuoteryhmäpäällikkö Tieturissa, joka on Management Institute of Finlandin sisaryhtiö. Hän kouluttaa erityisesti Googlen työkaluja ja sosiaalisen median hyödyntämistä. Tenhusen asiantuntemus ei rajoitu vain digitaalisiin työkaluihin, vaan nykyään hänen koulutusaiheisiinsa lukeutuu myös ChatGPT. Tenhunen vastaa Tieturissa tekoälykoulutuksista ja on syvästi kiinnostunut tekoälyn nopeasta kehityksestä.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.