8

syys

8.9.2021 klo 10:30 -

8.9.2021 klo 13:00

Kemi
Tornio
Pohjois-Suomi
Ravintola Puistopaviljongin kabinetti, Meripuistonpolku 11, Kemi ja Ravintola Mustaparran kabinetti, Hallituskatu 6, Tornio

Tervetuloa jäsenlounaalle Kemiin ja Tornioon

Millä mielellä Insinööriliitto ja jäsenkaverisi kohti syksyä? Miltä näyttää jäsenkunnan työllisyys ja mitkä ovat tavoitteet seuraaviin työehtosopimuksiin? Olisiko kiva nähdä työkavereita pitkästä aikaa paikanpäällä? Tule Insinööriliiton ja Länsi-Pohjan Insinöörien jäsenlounaalle. Paikalla on alueasiamies ja videolla esiintyy yllätysvieras. Tarjoamme lounasta sekä Kemissä että Torniossa. Lounas tapahtuu Kemissä Ravintola Puistopaviljongin kabinetissa, Meripuistonpolku 11, ja Torniossa Ravintola Mustaparran kabinetissa, Hallituskatu 6.

Lounas järjestetään terveysturvallisesti, siihen otetaan mukaan tavallista vähemmän ilmoittautuneita ja se saatetaan muuttaa etänä järjestettäviksi. Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit ottaa mukaasi järjestäytymättömän työkaverisi, tarjoamme lounaan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.