22

maalis

22.3.2021 -

22.3.2021

Virtuaalitapahtuma
Pohjois-Suomi

Tervetuloa Kajaanin amk:n YAMK-virtuaali infoon

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa? Millainen on Kajaanin AMK:n teknologiajohtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sisältö ja kuinka se nostaisi osaamistasi?

Tule kuulemaan Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Insinööriliiton asiantuntijoiden pitämä info YAMK-tutkinnosta. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon virtuaalitilaisuuteen, sinulle toimitetaan Teams-linkki ennen tilaisuutta. Insinööriliitto tarjoaa maanantai 22.3. tilaisuuteen osallistuville linjojen päähän pizzan. Ohjeet sen lunastamiseen annetaan tilaisuudessa. HUOM: Tilaisuuteen oli tarkoitus järjestää myös lounas, mutta se on peruttu!

Lue lisää Kajaanin ja Centria ammattikorkeakoulujen yhteisestä YAMK-tutkinnosta Pienestä voi kasvaa suurta! (kamk.fi) Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille, tarjoamme pizzan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.