22

maalis

22.3.2021 -

25.3.2021

Kajaani
Virtuaalitapahtuma
Pohjois-Suomi

Tervetuloa Kajaanin amk:n YAMK-lounaalle tai virtuaaliseen infoon

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa? Millainen on Kajaanin AMK:n teknologiajohtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sisältö ja kuinka se nostaisi osaamistasi?

Tule kuulemaan Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Insinööriliiton asiantuntijoiden pitämä info YAMK-tutkinnosta. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon, jos valitset virtuaalitilaisuuden sinulle toimitetaan Teams-linkki ennen tilaisuutta. Insinööriliitto tarjoaa maanantai 22.3. tilaisuuteen osallistuville linjojen päähän pizzan. Ohjeet sen lunastamiseen annetaan tilaisuudessa. Torstaina 25.3. tarjolla maukas kotiruokalounas klo 11 tai klo 12, sekä verkostoitumista muiden Insinööriliiton jäsenten kanssa Sokos Hotel Valjuksen Sulo-ravintolan kabinetissa, Kauppakatu 20, Kajaani.

Lue lisää Kajaanin ja Centria ammattikorkeakoulujen yhteisestä YAMK-tutkinnosta Pienestä voi kasvaa suurta! (kamk.fi) Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille, tarjoamme pizzan tai lounaan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.