16

maalis

16.3.2021 -

24.3.2021

Virtuaalitapahtuma

Tervetuloa maanmittausalan virtuaaliseen YAMK-infoon 16.3. tai lounaalle 24.3.

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulu tutkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa? Millainen on Metropolia AMK:n maanmittaustekniikan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sisältö ja kuinka se nostaisi osaamistasi?

Tule kuulemaan Metropolia ammattikorkeakoulun ja Insinööriliiton asiantuntijoiden pitämä info YAMK-tutkinnosta. Tilaisuuksia on kaksi, joista ensimmäinen järjestetään 16.3. klo 17 ja toinen 24.3. klo 11. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon, sinulle toimitetaan Teams-linkki ennen tilaisuutta. Insinööriliitto tarjoaa linjojen päähän pizzan tai lounaan. Ohjeet sen lunastamiseen annetaan tilaisuudessa.

Lue lisää Metropolia ammattikorkeakoulun maanmittausalan YAMK-tutkinnosta; Maanmittaustekniikka, ylempi AMK | Metropolia. Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille, tarjoamme pizzan tai lounaan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.