26

tammi

26.1.2023 klo 09:00 -

26.1.2023 klo 10:45

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 12.12.2022 klo 12:00, päättyy 26.1.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tiede, aivot ja yksittäinen megatrendi myynnin, markkinoinnin ja johtamisen näkökulmasta

Oletko vastuussa myynnin, markkinoinnin ja/tai johtamisen onnistumisesta? Jos olet, haluatko sinä rakentaa oman urasi ja menestymisesi tieteellisesti koetellun, ja yli 95 % varmuudella toimivaksi havaitun tiedon päälle?  

Vastaus on ilmiselvä, ja siksi organisaatioiden toiminta perustuukin ensisijaisesti tieteeseen. Tässä koulutussarjassa tuodaan tieteen ja aivot myynnin, markkinoinnin ja johtamisen keskiöön, ja tässä johdantotapaamisessa tutustutaan kaikkiin kurssin teemoihin lyhyesti. 

Koulutus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajan toimii Steinheide Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Markus Kivikangas (PsM) on vetänyt Aalto yliopistossa ja Helsingin yliopistossa useita neurotieteisiin, psykofysiologiaan ja psykologiaan perustuvia soveltavan tiedon tutkimusprojekteja. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.