11

helmi

11.2.2021 klo 17:00 -

11.2.2021 klo 18:30

Virtuaalitapahtuma

Tulevaisuuden kestävä ruoantuotanto -virtuaalipaneeli

Tervetuloa seuraamaan korkean teknologian virtuaalipaneelia tulevaisuuden kestävästä ruoantuotannosta. Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhdessä Insinööriliiton ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Paneelissa keskustellaan bioteknisistä ja muista täysin uudenlaisista tulevaisuuden ruoantuotannon tavoista, teknologiasta, mahdollisuuksista ja haasteista.

Panelisteina ovat VTT:n elintarvikeratkaisut-tutkimustiimin päällikkö Emilia Nordlund, Solar Foodsin toimitusjohtaja Pasi Vainikka,, luomuviljelijä Samuli Laurikainen, jonka perustama Silmusalaatti on vertikaaliviljelyn pioneereja Suomessa sekä Metropolian Puhtaat ja kestävät ratkaisut -innovaatiokeskittymän johtaja Antti Tohka. Paneelin moderaattorina toimii mediapersoona Riku Rantala.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Helsingin Insinöörien verkkosivuilla ilmoittaudu-linkin kautta. Ilmoittautuminen on auki tapahtumaan 11.2. klo 17 saakka. Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneille. Voit myös liittyä suoraan lähetykseen 11.2. klo 17 tästä