29

huhti

29.4.2022 klo 15:00 -

29.4.2022 klo 19:00

Uusimaa
Heureka, Tiedepuisto 1

Tulevaisuus on tämän päivän tiedettä -seminaari

Lähde mukaan kokemaan ja näkemään eri tieteenalojen edustajien paneelikeskustelua, joka johdattaa kuulijat kohti parempaa huomista. Innostava tiedekeskustelu järjestetään Heurekassa, mutta osallistua voi joko tulemalla paikan päälle tai etäyhteyksien avulla.

Tapahtuma alkaa kello 15:00 ja keskustelu päättyy klo 17:00. Tämän jälkeen paikan päällä Heurekassa oleville on tarjolla kevyttä naposteltavaa ja juhlamaljat. Lisäksi on mahdollista tutustua yksityisesti Heurekan näyttelyyn tiedekeskuksen suljettua ovensa muilta vierailta klo 17:00-19:00 välisenä aikana. 

Mukaan voi ottaa yhden seuralaisen. Paikkoja on rajoitetusti, 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan (tilannepäivitys 6.4.: läsnäolopaikat ovat täynnä). Mikäli otat paikan päälle mukaan avecin, tulee hänen saapua kanssasi samaan aikaan. Pääsylippuna toimii vahvistusviestin yhteydessä toimitettava QR-koodi, joka näytetään paikan päällä Insinööriliiton vastaanottotiskillä. Vastaanotto aukeaa 14:30.

Tapahtumassa juhlistetaan tekniikan alan kevään vastavalmistuneita, mutta tapahtuma on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille.

Paneelin juontaa tähtitieteen sekatyöläinen Anne Liljeström. Mukana tiedekeskustelussa:

Elina Hiltunen, futuristi, diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori
Pekka Janhunen, tutkimuspäällikkö, Ilmatieteen laitos
Jori Grym, käyttäytymisstrategi
Jukka Häkkinen, dosentti ja havaintopsykologian tutkija
Lauri Reuter, biotekniikan tohtori ja sijoitusjohtaja, Nordic Foodtech VC

Tilaisuudessa on myös luvassa Uudenmaan Insinööriopiskelijoiden puheenjohtajan Elisa Koiviston ja Insinööriopiskelijaliiton puheenjohtajan Nicole Ojalan onnittelupuhe valmistuville.

Aika: perjantai 29.4. paneelikeskustelu klo 15-17, tarjoilut ja vapaa tutustuminen näyttelyihin 17-19
Paikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, Vantaa / livestriimi
Pukukoodi: Smart casual

Tapahtuman vakuuttaa Turva. Lisätietoja www.turva.fi/insinooriliitto.