28

huhti

28.4.2023 klo 15:30 -

28.4.2023 klo 20:00

Uusimaa
Heureka, Vantaa Tiedepuisto 1

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.1.2023 klo 09:00, päättyy 28.4.2023 klo 15:30

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tulevaisuus on tämän päivän tiedettä

Lähde mukaan kokemaan ja näkemään eri tieteenalojen edustajien paneelikeskustelua, joka johdattaa kuulijat kohti parempaa huomista. Innostava tiedekeskustelu järjestetään Heurekassa.

Tapahtuman keskusteluosuus alkaa kello 16:00 ja päättyy klo 18:00. Tämän jälkeen on tarjolla kevyttä naposteltavaa ja juhlamaljat. Lisäksi on mahdollista tutustua yksityisesti Heurekan näyttelyyn tiedekeskuksen suljettua ovensa muilta vierailta klo 18:00-20:00 välisenä aikana. 

Mukaan voi ottaa yhden seuralaisen. Paikkoja on rajoitetusti, 220 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Mikäli otat paikan päälle mukaan avecin, tulee hänen saapua kanssasi samaan aikaan. Pääsylippuna toimii vahvistusviestin yhteydessä toimitettava QR-koodi, joka näytetään paikan päällä Insinööriliiton vastaanottotiskillä. Vastaanotto aukeaa 15:30. 

Tapahtumassa juhlistetaan tekniikan alan kevään vastavalmistuneita, mutta tapahtuma on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille.

Mukana kiehtovassa tiedekeskustelussa:

Sini Merikallio, tekniikan tohtori ja eläinlääketieteen lisensiaatti
Samuli Siltanen, teollisuusmatematiikan professori
Mikael Niku, eläinten anatomian yliopistonlehtori
Minna Huotilainen, kasvatustieteen professori ja aivotutkija

Keskustelun vetäjänä toimii Mona Moisala, psykologian tohtori ja aivoasiantuntija.

Maljojen nosto ja onnittelupuhe Uudenmaan Insinööriopiskelijoiden puheenjohtaja Santeri Hietanen ja Insinööriopiskelijaliiton puheenjohtaja Kristian Suominen.

Aika: perjantai 28.4.2023
klo 15.30 vastaanotto aukeaa
klo 16–18.00 paneelikeskustelu
klo 18–20.00 tarjoilut ja vapaa tutustuminen Heurekan näyttelyihin
Paikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, Vantaa
Pukukoodi: Smart casual

No show -maksu 

Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et pääse osallistumaan, peru osallistumisesi ennen tapahtumaa. Ilman perumista, poissaolijalta veloitetaan tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään paikalle saapumattomien osallistujien määrää. Maksu ei koske avecia. Peruutuksen voi tehdä vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta tai lähettämällä sähköpostia tapahtumat@ilry.fi tai asiakaspalvelu@ilry.fi.

Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry 

Tapahtuman vakuuttaa Turva. Lisätietoja www.turva.fi/insinooriliitto.