17

syys

17.9.2021 klo 09:00 -

17.9.2021 klo 12:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2021 klo 10:00, päättyy 9.9.2021 klo 15:30

Tunnista vahvuutesi ja menesty

Tunnista vahvuutesi ja menesty -webinaari auttaa sinua tunnistamaan menestymisesi avaimet. Saat eväitä arvioida omia tiimivahvuuksiasi ja kehittämisalueita, ja miten ne heijastuvat valintoihisi esimerkiksi työssä menestymiseen ja uuden työpaikan hakemiseen. Lisäksi saat vinkkejä tiimitoimintaan ja hissipuheen laadintaan. 

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka kokevat haasteelliseksi tunnistaa ja sanoittaa omat taitonsa ja vahvuutensa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää kahden ennakkotehtävän tekemistä. Ensimmäinen kysely lähetetään 7 päivää ennen koulutusta ja toinen päivää ennen.

Sisältö: 

• Mitä osaaminen on ja mistä sitä syntyy? 
• Miten tunnistan omat taitoni ja vahvuuteni?   
• Minun työnhakijamielikuvani eli brändini ja se vahvistaminen 
• Työn motivaatiotekijät ja tahtotila 
• Oman osaamisen sanoittaminen 
• Oman osaamisen kilpailuedut  

Valmentajana toimii koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jonka valmennusteemoja ovat taktinen työnhaku ja urasuunnittelu.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Ennakkotehtävien vuoksi koulutuksen ilmoittautuminen päättyy poikkeuksellisesti jo 8 päivää ennen varsinaista koulutusta.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.