25

loka

25.10.2023 klo 09:00 -

25.10.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 6.9.2023 klo 12:00, päättyy 22.10.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Työelämään! Suunnittele oma urapolkusi II

Oletko valmistumassa, etsimässä uusia haasteita tai pohditko esimerkiksi harjoittelupaikan valintaa? Mistä lähteä liikkeelle oman uran suunnittelussa, kun vaihtoehtoja on niin paljon?

Webinaarin tavoitteena on antaa sinulle työkaluja, joiden avulla pääset suunnittelemaan ja pohtimaan minkälainen työ- tai harjoittelupaikka sopisi juuri sinulle. Opit tunnistamaan, millaisessa työssä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja osaamistasi. Webinaarissa saat myös tietoa, minkälaisilla asioilla on merkitystä oman uran suunnittelun kannalta ja pääset pohtimaan muiden kanssa, mitkä asiat vaikuttavat työssä viihtymiseen, ja kuinka omaa suuntaa voi alkaa hahmottamaan.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Urasuunnitteluun vaikuttavia tekijöitä
  • Tunnistat omat vahvuutesi, osaamisesi ja mielenkiinnonkohteesi, jotta voit hyödyntää niitä työelämässä
  • Miten löytää itselle merkityksellinen työ?
  • Konkreettisia tekniikoita, joilla alat hahmottamaan juuri sinulle sopivia työpaikkoja
  • Insinööriksi valmistunut haastattelussa: miten löysin oman paikkani työelämässä?

Koulutus järjestetään webinaarina. Webinaari on vuorovaikutteinen ja haastattelussa kuullaan tietoalalla työskentelevän urapolusta.

Kouluttajana on uravalmentaja Emilia Sorajoki.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.