6

loka

6.10.2023 klo 11:00 -

6.10.2023 klo 14:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 31.7.2023 klo 14:00, päättyy 29.9.2023 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Jäsenlounas Tampereella

Jäsenlounaan teemana on tällä kerralla työhyvinvointi. Ruokailujenkin on todettu parantaman jäsenistön hyvinvointia, mutta kantaako hyvinvointi koko työpäivän? Tule tapaamaan Insinööriliiton alueasiamiestä ja liittokavereitasi jäsenlounaalle.

Lounaan kulku:

  • Lounaalla on kaksi kattausta kello 11 ja 12.30.
  • Lounaan ohessa keskustellaan mm. työhyvinvoinnista ja sen parantamisesta.
  • Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä, eli voit ottaa mukaasi järjestäytymättömän työ- tai opiskelukaverisi, tarjoamme lounaan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.
     

Vetäjä: Alueasiamies ja IL:n työhyvinvointiverkoston vetäjä Olli Backman

Järjestäjä: Insinööriliitto

 

Peru osallistumisesi ennen tapahtumaa, mikäli et pääsekään osallistumaan! lmoittautumalla tilaisuuteen jäsen sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Mikäli osallistuja ei peru osallistumistaan, veloitetaan häneltä tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään paikalle saapumattomien määrää. Maksu ei koske kaveria. Peruutuksen voi tehdä helpoiten ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta tai viime kädessä laittamalla sähköpostia tapahtumat@ilry.fi tai asiakaspalvelu@ilry.fi.