25

huhti

25.4.2023 klo 09:00 -

25.4.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.3.2023 klo 12:00, päättyy 25.4.2023 klo 08:30

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Työnhaun kanavat

Sanotaan että haet vaan, työpaikan etsiminen on helppoa – mutta onko todella? Osa työpaikoista on näkyvillä, mutta kaikki työpaikat eivät päädy julkiseen hakuun. Käytännössä tämä tarkoittaa, että moni paikka menee niille, joilla on oikea ajoitus ja kontakteja organisaatioon. Mitä on siis työnhaku, jossa ei ole kuin voittajia? Mistä etsiä työpaikkoja tai keneen kannattaisi olla yhteydessä?

Webinaarissa pureudutaan: 

• Työnhaku nykypäivänä 
• Piilotyöt 
• Verkostot ja niiden merkitys 
• Rekrytointialustat ja mobiiliapit 
• Tekoäly – uhka vai mahdollisuus 
• Työnhakijan potentiaalin kartoitus 
• Tulevaisuus ja tulevaisuustaidot 

Webinaarissa keskitytään menossa olevien työnhakusuuntien läpikäyntiin sekä pysähdytään 
yksityiskohtaisemmin niin työnhakuun, kuin itsensä esille tuontiin, unohtamatta tulevaisuutta ja uusia suuntia. Välillä on hyvä pysähtyä ja pohtia oman uran suuntaan ihan ajan kanssa. Webinaari on suunnattu kaikille, jotka miettivät kysymyksiä työnhakuun liittyen ja siihen mitä työnhaku on tänä päivänä.  

Kouluttajana toimii niin Insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, Ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.