4

marras

4.11.2021 klo 09:00 -

4.11.2021 klo 11:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2021 klo 10:00, päättyy 4.11.2021 klo 07:30

Työpaikkakiusaaminen

Tässä webinaarissa käydään läpi mitä on työpaikkakiusaaminen, epäasiallinen käyttäytyminen ja seksuaalinen häirintä. Asiaa tarkastellaan laajasti ottaen huomioon, miten työntekijä voi toimia, jos häntä tai muuta työyhteisön jäsentä kiusataan ja toisaalta mitä velvollisuuksia työnantajalla on puuttua kiusaamiseen tai epäasialliseen käytökseen työpaikalla. Webinaarin pitäjälle on myös mahdollista lähettää etukäteen kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan webinaarin aikana. 

Koulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat tietoa työpaikkakiusaamisesta ja siihen puuttumisesta. 

Sisältö 

  • Mitä on työpaikkakiusaaminen, epäasiallinen käytös ja seksuaalinen häirintä? 
  • Mitkä ovat työnantajan velvollisuudet puuttua kiusaamiseen, epäasialliseen käytökseen ja seksuaaliseen häirintään? 
  • Miten toimia, jos sinua kiusataan tai sinuun kohdistetaan epäasiallista käytöstä? 
  • Parhaat toimintamallit työpaikalla kiusaamisen selvittämiseksi ja estämiseksi

Kouluttajana toimii varatuomari Klas Laitinen, joka on Insinööriliiton työsuhdelakimies ja työehtosopimusneuvottelija, jonka jokapäiväinen työ on neuvottelua eri osapuolten kanssa.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Ilmoittautuminen päättyy webinaariaamuna klo 7.30. Jos tämän jälkeen haluat osallistua webinaariin, pyydä linkki osoitteesta koulutus@ilry.fi

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.