22

syys

22.9.2021 klo 09:00 -

22.9.2021 klo 11:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2021 klo 10:00, päättyy 22.9.2021 klo 07:30

Työsuhteen päättäminen

Työsuhde voi päättyä useilla eri perusteilla. Usein työsopimus päättyy joko omaan tai työnantajan irtisanomiseen tuotannollisella ja taloudellisella perusteella, mutta työsuhde voi päättyä myös koeaikapurkuun, yhteiseen sopimukseen, työnantajan maksukyvyttömyysmenettelyn seurauksena tai vakavasta sopimusrikkomuksesta johtuvana työsopimuksen purkuna.

Tule kuulemaan millaisia erilaisia päättämistilanteita eteen voi työuran aikana tulla. Saat vinkkejä, miten näissä eri tilanteissa voi tai kannattaa toimia. 

Sisältö: 

  • Työsopimuksen irtisanominen ja sen perusteet 
  • Työsuhteen purku ja koeaikapurku sekä niiden perusteet 
  • Työsuhteen päättäminen yhteisellä sopimuksella ns. päättösopimus 
  • Työsuhteen päättäminen työnantajan saneerausmenettelyn tai konkurssin perusteella  
  • Liikkeen luovutus ja oikeus irtisanoa työsopimus 

Kouluttajana on Insinööriliiton lakimies Eeva Salmi.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Ilmoittautuminen päättyy webinaariaamuna klo 7.30. Jos tämän jälkeen haluat osallistua webinaariin, pyydä linkki osoitteesta koulutus@ilry.fi

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.