8

joulu

8.12.2020 klo 17:00 -

8.12.2020 klo 18:00

Uraillallinen Torniossa 8.12.

Tervetuloa Insinööriliiton ja Tekniikan akateemisten uraillalliselle Mustapartaan!

Illan aikana TEKin urapalveluiden johtaja Sari Taukojärvi käy läpi asioita, jotka vaikuttavat eniten työpaikan saantiin.

Uraillallisen sisältö:

Palveluja uralle ja työnhakuun: mitä oma liittosi tarjoaa:
*Mikä on tärkeää, jos olet hakemassa uusia työtehtäviä tai vaihtamassa työpaikkaa?*Millaisia palveluja sinulla on käytössäsi, jos mietit kehittymistä omalla uralla?
*Miten saat liittosi kautta kuulla työelämän ja uran ajankohtaisista ilmiöistä?

Noin tunnin kestävän info-osuuden jälkeen nautimme Mustaparran päämajan maukkaan illallisen. Tilaisuuden aikana verkostoidut Länsi-Pohjan alueen IL:n ja TEK:n jäsenten kesken. Mukana infossa ja illallisella ovat myös liittojen Pohjois-Suomen alueasiamiehet sekä Länsi-Pohjan Insinöörien hallituksen jäseniä.

Tilaisuuteen otetaan mukaan tavallista vähemmän ilmoittautuneita ja se saatetaan muuttaa etänä järjestettäviksi. Älä tule paikalle, jos koet oloasi vähääkään sairaaksi. Tilaisuus on maksuton jäsenetusi Insinööriliiton jäsenille. Voit kysyä mukaan myös Insinööriliittoon kuulumattoman insinöörin, insinööriopiskelijan tai tietoalan ammattilaisen. Tarjoamme illallisen myös hänelle ja sinulle jäsensuosittelukampanjan palkinnot, jos hän liittyy illan aikana jäseneksi.