21

kesä

21.6.2022 klo 11:00 -

21.6.2022 klo 13:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 10.6.2022 klo 11:00, päättyy 19.6.2022 klo 23:59

Uralounas Lahdessa

Osallistu Uralounaalle Lahteen!

Ravintola Amarillo Lahti muuntautuu kohtaamispaikaksi, vielä Juhannusviikon tiistaina järjestettävää uralounastamme varten. Uralounas on teemalounas, minkä yhteydessä pääset tapaamaan alueasiamiehen, ja uravalmentajan, useita Insinööriliiton jäseniä sekä keskustelemaan juuri sinuakin kiinnostavista aiheista. Uralounas soveltuu aika lailla kaikille jäsenille, Verkostoitumismahdollisuuskin voi olla ihan mainio, kun olettamana on, että Lahden seudun väkeä on runsaasti paikalla.

Oman alueasiamiehesi Olli Backmanin lisäksi Insinööriliiton uravalmentaja Jouni Röksä tuo sopivalla sykkeellä esiin aiheita ja nostoina esiin alueen hyviä työnantajia, unohtamatta kertoa liiton urapalveluista ja koulutuksista tallennearkistoineen. Itse vastailen enemmänkin liiton toiminaan, etuihin ja palveluja liittyen, kahdessa peräkkäisessä lounaskattauksessa (klo 11.00 ja klo 12.00).

Insinööriliitto tarjoaa sinulle ja mahdolliselle työkaverillesi lounaan eli tapahtumaan saa myös ottaa lounasseurakseen, jonkun insinöörihenkisen työ-/opiskelukaverin.

Jos annat (vaikka jopa ennalta) vinkin Insinööriliittoon liittymisestä (mahdollisesti järjestäytymättömälle) kaverillesi, niin hänen liittyessään tapahtuman yhteydessä Insinööriliiton jäseneksi, molemmat saatte pienen yllätyslahjan ja sinulle kertyy vielä jäsensuosittelukampanjamme mukainen palkinto.

Heti jälkimmäisen lounaan jälkeen on klo 13-15 (LSI:n toimistolla, kadun toisella puolella, osoitteessa Rautatienkatu 19 A 49, 5. krs) työnsaannista kiinnostuneille, työttömille, lomautetulle, työttömyysuhan alaisille, irtisanotuille, uran vaihtajille, muille suunnattu info ja ryhmän perustamistapaaminen.