15

helmi

15.2.2022 klo 17:00 -

15.2.2022 klo 20:00

Helsinki
Uusimaa

Peruttu: Uusi esihenkilö ihmisten johtajana

Oletko uusi esihenkilö tai esihenkilöksi aikova? Haluatko nähdä kirkkaammin vahvuuksiasi ja vahvistua ihmisten johtajana? Tutkitaan yhdessä keinoja siihen, miten siirtyä asiantuntijasta esimieheksi ja löytää uusi tasapaino tekemiseen. Koulutuksen keskiössä se, miten esihenkilönä vahvistaa muiden tekemistä.

Valmentavalla otteella toteutettu koulutus, jossa tärkeää on kokemusten ja näkökulmien peilaus sekä katseiden kohdistaminen mahdollisuuksiin. Ideana on itse oivaltaa ja löytää käyttöön omaa potentiaalia.

Koulutus on tarkoitettu esihenkilönä toimiville ja esihenkilötehtäviä pohtiville. Voit osallistua koulutukseen, vaikka et vielä toimisikaan esihenkilötehtävissä, mutta olet miettinyt, sopisivatko ne sinulle.

Koulutuksen sisältö

  • esihenkilön rooliin ja tehtävään kasvaminen
  • valmentava johtaminen; tuloksia ihmisten kanssa ja kautta
  • oman johtamisvoiman tunnistaminen
  • rohkeutta ja taitoa erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja johtamiseen

Valmentajana toimii business coach Anna-Mari Siekkeli. Anna-Mari on SparriKumppani, valmennusyrittäjä, jonka missiona vahvistaa hyvän johtamisen kokemuksia ja työyhteisöjen tavoitteellista yhteistyötä.

Insinööriliiton järjestämissä tilaisuuksissa, kuten koulutuksissa, lounasinfoissa ja vapaa-ajan tilaisuuksissa tarkistetaan koronapassi kaikilta osallistujilta.

Koulutus on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.