3

huhti

3.4.2023 klo 09:00 -

3.4.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.12.2022 klo 12:00, päättyy 3.4.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Valmentava itsensä johtaminen – Työ ja hyvinvointi haltuun

Ihmisten asiaosaamisen taso on yleensä korkea, mutta puutteelliset työtavat muodostavat pullonkaulan, jonka vuoksi osaamisen täyttä potentiaalia ei saada hyödynnettyä. Itsensä johtamisen taidoille, etenkin valmentavalla otteella, on työelämässä jatkuvasti kasvava tarve. 

Tule mukaan oppimaan: 

  • Miten johdat itseäsi valmentavasti 
  • Kuinka priorisoit omaa tekemistä työarjen keskellä 
  • Kuinka priorisoit ja suunnittelet omaa tekemistä työarjen keskellä 
  • Miten suunnittelet omaa työtäsi mahdollisimman proaktiiviseksi ja virtaavaksi 
  • Kuinka saat itsensä johtamisen ja työtapojen jatkuvan kehittämisen osaksi työarkea 

Tämä on rinnakkaiskoulutus 12.4.2023 järjestettävälle Viisaat työtavat – Älykkäällä tavalla pois kiireestä -koulutukselle. Molempiin osallistuminen ei ole välttämätöntä, mutta eniten saat teemasta irti osallistumalla molempiin. 

Kouluttajana toimii flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija Jussi Venäläinen (KTM, AmO). Hän on sarjayrittäjä, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Jussi on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.