8

marras

8.11.2023 klo 09:00 -

8.11.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.6.2023 klo 12:00, päättyy 8.11.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Vastuullisuuden johtaminen ja raportointi

Neliosaisessa webinaarisarjassa keskitytään kestävää kehitykseen, vastuullisuuteen ja kiertotalouteen. Sisältö mahdollistaa osallistumisen myös itsenäisesti jokaiseen webinaariin erikseen.

Toisessa webinaarissa käsitellään vastuullisuuden johtamista. Mitä pitää huomioida, jotta vastuullisuustyötä voidaan johtaa systemaattisesti ja tuloksellisesti? Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa tavoitteiden asetanta, johtamisen organisointi ja viestintä. Raportointia käsitellään johtamisen näkökulmasta – kuinka raportointi voi tukea vastuullisuuden johtamista, toteutumista sekä liiketoiminnan kehittämistä. Päivän teemaa havainnollistetaan esimerkkien kautta.

Webinaarin asiantuntijana toimii FitComm Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Riikka Rantakari. Riikka Rantakari on työskennellyt yli 23 vuotta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden parissa. Hän on ollut mukana kymmenien yritysten vastuullisuuden kehittämisessä. Riikka toimii myös muun muassa viestinnän ammattilaiset ProCom ry:n kestävän kehityksen jaoksen puheenjohtajana ja Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.