21

touko

21.5.2024 klo 09:00 -

21.5.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2023 klo 12:00, päättyy 21.5.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Verkostojen voima

Mikä merkitys verkostoilla on työnhausssa ja mistä omaa verkostoa kannattaa alkaa keräämään? Niin piilotyönhaussa kuin avoimiin työpaikkailmoituksiin vastatessa kannattaa hyödyntää omia verkostoja. Lisäksi tämän päivän työelämässä verkostot ovat keskeisessä osassa omaa arkea, vaikka et tällä hetkellä olisi työnhaussa.

Uudet ideat, yhteistyökumppanit tai vaikka saman alan asiantuntijan kanssa keskustelu on omien ammatillisten verkostojen hyödyntämistä. Webinaarissa saat vinkkejä miten rakentaa omia tavoitteita tukeva verkosto, sekä miten hyödyntää sosiaalista mediaa työnhaussa.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Verkostojen merkitys työelämässä
  • Miten ja missä kasvattaa omaa verkostoaan? 
  • Konkreettisia työkaluja ja strategioita verkostojen luomiseen
  • Sosiaalinen media työnhaussa
  • Miten hyödyntää omia verkostoja?

Kouluttajana uravalmentaja ja kouluttaja Emilia Sorajoki.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.