19

tammi

19.1.2022 klo 09:00 -

19.1.2022 klo 11:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 19.1.2022 klo 07:30

Videohaastattelu

Webinaarin tavoitteena on antaa kaikille työnhakijoille uusia ja nykyaikaisia vinkkejä  työhaastattelussa onnistumiseen. Webinaarin jälkeen osallistuja voi itsenäisesti testata videohaastattelualusta Recrightin toimivuutta ja treenata videohaastattelua videohaastattelusimulaattorissa. Halutessasi saat niistä palautetta myös uravalmentajilta.

Webinaarissa käydään läpi kattavasti työhaastattelussa onnistumista ja miten kertoa osaamisestaan vakuuttavasti.  Videohaastatteluissa rekrytoija asettaa usein vastausajan 30-60 sekunnin välille. Tästä syystä osallistujat saavat webinaarissa vinkkejä napakkaan ja vakuuttavaan vastaamiseen.

Rekrytoija voi toteuttaa videohaastattelun reaaliaikaisesti tai ns. tallenteena. Tallenteeseen vastatessa työnhakijalla on usein viikko aikaa vastata kysymyksiin. Webinaarissa käydään kattavasti läpi sekä reaaliaikaisten että tallennetyyppisten (esim. Recright) videohaastattelujen tekniikkaa.

 Webinaarin tarkempi sisältö:

  • Ennakkotyö ennen haastattelua – miten valmistaudut?
  • Hissipuheen rakenne ja kesto
  • Miten vakuuttaa rekrytoija 
  • Työhaastattelukysymysten pääteemat
  • Ääni, valo ja tekninen toteutus
  • Recright videohaastattelusimulaattoriin tutustuminen
  • Haastattelun jälkeen jälkihoito

Kouluttajana Työelämän ravistelija Susan Calonius.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.