12

huhti

12.4.2023 klo 09:00 -

12.4.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.12.2022 klo 12:00, päättyy 12.4.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Viisaat työtavat – älykkäällä tavalla pois kiireestä

Virtaavatko työpäiväsi kuin vettä vaan, vai tuntuvatko ne sokkona suunnistamiselta? 

Reaktiivinen tekeminen ja työn epämääräisyys saavat osaamiseltaan kovankin tason tekijät kompastelemaan työskentelyssään. Päivittäiset työnteon tavat vaikuttavat olennaisesti siihen, kuinka hyvin tavoiteltuja lopputuloksia saadaan aikaiseksi ja toisaalta siihen, millaiseksi työn kuormitus muodostuu. 

Viisaiden työtapojen vastakohta on puskea työssä väkisin. Työntekoa sopivasti muotoilemalla ja viisastamalla työn voi kuitenkin saada rullaamaan paremmin ja kitkattomammin, jolloin paranee niin aikaansaanti kuin hyvinvointi. 

Tule mukaan koulutukseen oppimaan: 

  • Miten rakennat toimivan ympäristön ja edellytykset viisaalle työskentelylle 
  • Mitkä ovat tuottavan työskentelyn toimivimmat keinot ja työkalut 
  • Miten saat vireystilan ja keskittymisen tukemaan työtäsi 
  • Kuinka työpäivät kannattaa aloittaa ja päättää 
  • Miten voit toteuttaa ajattelun- ja tiedonhallintaa sujuvasti 

Tämä on rinnakkaiskoulutus 3.4.2022 järjestettävälle Valmentava itsensä johtaminen – Työ ja hyvinvointi haltuun -koulutukselle. Molempiin osallistuminen ei ole välttämätöntä, mutta eniten saat teemasta irti osallistumalla molempiin. 

Kouluttajana toimii flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija Jussi Venäläinen (KTM, AmO). Hän on sarjayrittäjä, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Jussi on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.