29

syys

29.9.2022 klo 18:00 -

29.9.2022 klo 19:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 16.8.2022 klo 00:00, päättyy 11.9.2022 klo 23:59

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumajärjestelmään, et pääse ilmoittautumaan tähän tilaisuuteen. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi jonka löydät jäsentiedoistasi eAsioinnista.

PERUTTU Viisas pääsee vähemmällä – Asiantuntijan selviytymispaketti ajanhallintaan -webinaari

Hukutko sähköpostiisi? Onko työpäiväsi täynnä jatkuvia keskeytyksiä ja tehottomia palavereja? Tuntuuko, että päivät ovat jatkuvaa tulipalojen sammuttelua? Jos nämä kuulostavat liiankin tutuilta,niin tämä koulutus on sitä mitä sinä tarvitset!

Viisas pääsee vähemmällä™-koulutuksessa opit yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja jokapäiväisiin ajankäytön haasteisiin. Koulutusten opit perustuvat filosofian tohtori Sampo Sammaliston ”Viisas pääsee vähemmällä”-menestyskirjoihin ja huippusuosittuun blogiin. Koulutukset ovat suunnattu asiantuntijoille, esimiehille ja toimihenkilöille, jotka tekevät sekä itsenäistä työtä että tiimityötä ja joiden tärkeimmät työvälineet ovat sähköposti, puhelin, ja palaverit.

Ilmoittaudu nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain ensimmäiset 60 ilmoittautunutta (ilmoittautuminen sulkeutuu 11.9.2022). Koulutus järjestetään webinaarina torstaina 29.9.2022 kello 18:00-19:00 (Huom. webinaaria ei nauhoiteta). Koulutuksen omavastuu 5€.

Koulutuksen sisältö

Miten vähennät sähköpostiin kuluttamaasi aikaa

Suomalaiset ajatustyöläiset käyttävät keskimäärin yli kolme tuntia päivässä sähköpostin parissa ja käsittelevät 112 sähköpostia joka päivä. Käymme läpi helpon ja käytännöllisen kolmivaiheisen prosessin, jonka avulla voit puolittaa sähköpostiin kuluttamasi ajan sekä saavuttaa ja ylläpitää Inbox zero:n pysyvästi.
Kuinka suunnittelet ja priorisoit työtäsi paremmin Kuluvatko työpäiväsi tulipaloja sammutellessa vai teetkö enimmäkseen oman työsi kannalta tärkeitä töitä suunnitelmallisesti? Opettelemme helpon menetelmän, jolla voit suunnitella työpäiviäsi ja työviikkojasi mielekkäästi ja tarkoituksenmukaisesti.

Miten työpäivä kannattaa aloittaa 

Arviolta 90 prosenttia suomalaisista ajatustyöläisistä aloittaa työpäivänsä väärin ja tekevät itselleen karhunpalveluksen. Miten siis työpäivä kannattaa aloittaa ja miten sitä ei missään tapauksessa
kannata aloittaa? Tässä osiossa opit nämä asiat.

Kouluttajasta

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on suosittu tietokirjailija, bloggari ja valmentaja, jolla on 15 vuoden kokemus ajatustyöstä sekä pienistä että suurista organisaatioista. Hänen kirjoittamansa “Viisas pääsee vähemmällä”-kirjat ovat nykyaikaisen hyvän elämän reseptikirjoja, jotka ovat auttaneet tuhansia ihmisiä elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää. Sampo on kouluttanut yli 12.000 suomalaista erilaisissa organisaatioissa. Hänen asiakasyrityksiinsä lukeutuvat mm. Elisa, If, Nasdaq, LähiTapiola, Nordea, Oracle,  Sanoma ja Siemens. Sampon blogin löydät osoitteesta: viisaampaatyota.com.