17

maalis

17.3.2021 klo 18:00 -

17.3.2021 klo 20:00

Virtuaalinen roadshow: Itsensä kehittäminen ja työssä jaksaminen

Hyvässä ja motivoivassa työssä voi välillä uupua. Ihmiset voivat olla kuormittuneita niin yksityiselämän asioista kuin työelämässä, jotka kaikki kietoutuvat pahimmassa tapauksessa yhteen. Miten selvitä haastavissa tilanteissa ja tulla oman arjen sankariksi?

Tilaisuuden alustaa Insinööriliiton uravalmentaja Veera Udd, joka antaa heti alkuun käytännön vinkkejä työssä jaksamiseen.

Oman tarinansa ja oivalluksensa kertoo Nordic Business Forumin toimitusjohtaja ja puhuja Aslak De Silva, joka on erikoistunut johtajuuden kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin. Lisäksi hän on perhe-elämän, tavoitteellisen työelämän ja terveellisen elämän kombinaation sanansaattaja. Hänen mukaansa kenenkään ei tarvitse tinkiä tärkeistä asioista, mutta priorisointia kannattaa tehdä, jotta ymmärtää mitkä ovat oikeasti tärkeitä asioita ja mihin aikaansa milloinkin käyttää.

Illan aikana opit kolme asiaa:

  1. oikealla priorisoinnilla saat enemmän aikaa ja energiaa tärkeisiin asioihin
  2. ajanhallinnan vinkkejä, jotka tuovat lisää aikaa arkeen ja jaksamiseen
  3. rutiinit tuovat tuloksia myös itsensä kehittämisessä, vähällä vaivalla paljon tuloksia

Lähetys on interaktiivinen, eli kotikatsomoiden liveyleisöllä on mahdollisuus osallistua mukaan muun muassa esittämällä kysymyksiä. Lähetyksen juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen.

Ilmoittautumalla varmistat ajantasaisimmat tiedot ja lunastat itsellesi yllätyslahjan. (1 lahja / henkilö).

Katso muut Roadshown tapahtumat Roadshown koostesivulta.

Lähetys striimataan Insinööriliiton Youtube-kanavalla.