24

helmi

24.2.2021 klo 18:00 -

24.2.2021 klo 20:00

Virtuaalinen roadshow: Kesätyönhaku – yhteistyössä Duunitorin kanssa

Kesätyönhakuaika on nyt kuumimmillaan ja vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa. Lähetyksessä kuullaan ensin 15 minuutin alustuspuheenvuoro, jonka vinkeillä saa tehtyä loistavan CV:n. Alustuksen pitää Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä.

Talk show -osuudesta vastaa juontaja Jose Ahonen ja hänen vierainaan nähdään muun muassa Duunitorin  työnantajabrändistä vastaava Lauri Vaisto, jolla on vankkaa kokemusta rekrytoinnista ja työnhaun haasteista. Mukana keskustelussa on myös teknologiayritys Woltin Talent Acquisition Partner Petteri Tuomimaa, jolla on monipuolinen tausta muun muassa pelialalta. Lisäksi keskustelua vauhdittaa tietotekniikkayritys Vincitin Chief People & Success Officer Saana Rossi, joka tietää kaiken rekrytoinnista.

Mitkä yritykset rekrytoivat juuri nyt kesätyöntekijöitä? Miten nappaat unelmiesi kesäduunin ja erottautua muista? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan lähetyksen aikana.

Lähetys on interaktiivinen, eli kotikatsomoiden liveyleisöllä on mahdollisuus osallistua mukaan muun muassa esittämällä kysymyksiä. Lähetyksen juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen.

Ilmoittautumalla varmistat ajantasaisimmat tiedot ja lunastat itsellesi yllätyslahjan. (1 lahja / henkilö).

Katso muut Roadshown tapahtumat Roadshown koostesivulta

Lähetys striimataan liiton Youtube-kanavalla