10

maalis

10.3.2021 klo 18:00 -

10.3.2021 klo 20:00

Virtuaalinen roadshow: Työnhaku

Miksi uuden työn hakeminen on välillä niin haastavaa? Miten ja mistä voi uuden työn löytää? Entä mitä tehdä, jos työllistyminen vain kestää? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan Insinööriliiton kolmannessa Roadshow-lähetyksessä, jossa keskitytään työnhakuun liittyviin haasteisiin niin työnhakijan kuin rekrytoijan näkökulmasta.

Tilaisuuden alustaa Insinööriliiton tutkimuspäällikkö Jenni Larjomaa, joka puhuu suoraa asiaa palkoista ja esittelee tuoreimman palkkatutkimuksen pääkohtia.

Alustuksen jälkeen studiossa käynnistyy keskustelutilaisuus, jossa on mukana rekrytointikonsultti Tomi Kolu Adeccolta sekä pitkän työttömyysjakson läpikäynyt IT-alan ammattilainen Pauli Eronen, joka kertoo oman tarinansa. Lähetykseen osallistuu myös Wärtsilän HR-koordinaattori Tiia Kinnula etäyhteyksin.

Lähetys on interaktiivinen, eli kotikatsomoiden liveyleisöllä on mahdollisuus osallistua mukaan muun muassa esittämällä kysymyksiä. Lähetyksen juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen.

Ilmoittautumalla varmistat ajantasaisimmat tiedot ja lunastat itsellesi yllätyslahjan. (1 lahja / henkilö).

Katso muut Roadshown tapahtumat Roadshown koostesivulta.

Lähetys striimataan Insinööriliiton Youtube-kanavalla